At the End of the Day

PAUSELAND  

Et musikalsk åndehul

 

Nyt album “At the End of the Day”

 

Pauseland spiller sin helt egen form for ambient jazz, med inspiration fra den skandinaviske folk- og visetradition. Pauseland er et musikalsk åndehul for orkestrets musikere og forhåbentlig også for lytteren. “Tasty as hell”, har amerikanske CdBaby.com skrevet om Pauseland.

 

I foråret 2015 udgav Pauseland sit tredje album, kaldet At the End of the Day.

Kvartetten udgav sit selvbetitlede debutalbum i 2006, og i 2008 udkom Palindrome. Alle tre album sætter fokus på pausens poesi og den musikalske samtale. At the End of the Day er dermed afslutningen på en trilogi. De tre album fås både på CD og til download/streaming.

 

Lyden af Pauseland er ubesværet, kollektiv, sammenflettet – som en dæmpet samtale. Den stille koncentration gør musikken nærværende. Bandet spiller egne kompositioner, med fokus på melodi og enkelhed. Pauseland blev dannet i Aarhus i 2005 og består af Jakob Buchanan (flygelhorn), Christian Vuust (tenorsaxofon og klarinet), Søren Dahl Jeppesen (guitar) og Klaus Nørgaard (kontrabas).

 

Gruppens medlemmer arbejder også sammen med bl.a. Marilyn Mazur, Aaron Parks, Oskar Gudjonsson, Helge Norbakken, Jeff Ballard og Jakob Bro.